Persoonlijk advies van echte chefs
365 dagen bedenktijd
1
2
3
4
5
9.2
klantbeoordeling
Zoeken naar:
Zoeken
Bekijk alle resultaten voor:
Categorieën
Blogs & Tips
Workshops
Producten
Bekijk alle gevonden producten voor
Recepten
Bekijk alle gevonden recepten voor
Diensten & Events
BBQ Experience Festival Roosendaal
Bedrijfsuitjes
BBQ catering
Vlees kopen
Over BXC
Het team
Over ons
BXC updates & nieuws
Vacatures
Showroom Roosendaal
Workshopruimte Roosendaal
Showroom Nunspeet
Workshopruimte Nunspeet
Testpanel
Veelgestelde vragen
Contact
Land
NL
BE
Home
BBQ's
BBQ's
Bekijk alle BBQ's
Keuzehulp bij aanschaf van een kamado
Kamado's
De veelzijdige keramische BBQ.
The Bastard
De meest stoere en complete kamado.
Alles over The Bastard
The Bastard Small & Compact
The Bastard Medium
The Bastard Large & XL
The Bastard + tafel
Alle modellen
Big Green Egg
De ultieme kwaliteit onder de kamado's.
Alles over Big Green Egg
50 Years of Big Green Egg
Mini & mini-max
Small & medium
Large
XL & 2XL
Alle modellen
Kamado Joe
Vakmanschap ontmoet innovatie.
Alles over Kamado Joe
Kamado Joe Kamado Junior & Kettle Joe
Kamado Joe Classic & Konnected Joe
Kamado Big Joe
Alle modellen
Monolith
De meest veelzijdige kamado.
Alles over Monolith
Monolith Icon & Junior Pro
Monolith Classic
Monolith Lechef Pro
Monolith + tafel
Alle modellen
Grill Guru
BBQ Moments, the easy way
Alles over Grill Guru
Grill Guru Compact & Medium
Grill Guru Large
Alle modellen
Overige
Vergelijking merken
Maatkeuze
Vergelijking kamado merken Big Green Egg, Kamado Joe, The Bastard, Monolith en Grill Guru
Houtskool
Sauzen & smaakmakers
Pellet grills
De set-and-forget grillervaring.
Traeger
Traeger Ranger
Traeger Ironwood
Traeger Timberline
Traeger Pro
Pellets
Traeger accessoires
Open vuur
De kunst van koken met vuur.
OFYR
Een open vuur kunstwerk.
Alles over OFYR
OFYR tafels en meubels
OFYR
Braai
Zuid-Afrikaans buiten koken.
Braaimaster
Home Fires braai
Grill Guru
Grill Guru Plancha BBQ
OFYR accessoires
Keuzehulp bij aanschaf van een OFYR
Gas
Koken met gemak en snelheid.
Napoleon
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Napoleon
oneQ
Het modulaire BBQ-systeem.
oneQ modellen
Hotwok
Wokbranders en accessoires.
Hot Wok
Napoleon accessoires
Advies bij aanschaf van een Napoleon gasbarbecue
Pizza ovens en smokers
Ooni
Ooni pizzaovens
Vonken
Vonken houtovens
Alfa Forni
Alfa Forni pizzaovens
Masterbuilt
Masterbuilt modellen
Deegwaren
Pizza recepten
Buitenkeukens & tafels
Braaimaster tafels
OFYR tafels en meubels
Roostr buitenkeuken
Kamado tafels
Modular Outdoor Workspace
Betonnen buitenkeuken WWOO
Buitenkansjes & tweedekans
Tweedekans BBQ
Buitenkansjes
Tweedekans informatie
Accessoires
Accessoires
Bekijk alle accessoires
Per merk
Vind hier je BBQ accessoires per merk.
Kamado's
Alle kamado accessoires.
The Bastard
Big Green Egg accessoires
Big Green Egg onderdelen
Big Green Egg Fan items
Kamado Joe
Grill Guru
Monolith
Brandstof, smaakmakers & overig
Smokey Olive Wood
Masterbuilt accessoires
Smokin' Flavours
Saus.Guru
Pellet Grills
Alle pellet grill accessoires.
Traeger
Gas BBQ
Alle gas BBQ accessoires.
Napoleon
Hot Wok
Open vuur
Alle open vuur accessoires.
OFYR accessoires
Home Fires braai
Petromax
Braaimaster
Pizza ovens
Alle pizza ovens accessoires.
Ooni
Alfa Forni
Vonken houtoven
Nieuw: Petromax
Per categorie
Vind hier je BBQ accessoires per categorie.
Aanmaken
Onderhoud & Reiniging
Boeken
Gereedschap
Kleding
Gietijzeren pannen & skillets
Roosters
Messen, houders & snijplanken
Schorten
Pizza & bakken
Thermometers
Spit & rotisserie
Productbundels
Bekijk de nieuwste producten
De Ultieme Reeks
Houtskool & brandstof
Brandstof voor jouw outdoor kookavontuur.
Houtskool
Pellets
Briketten
Aanmaken
Rookhout
Toon alle houtskool, pellets & briketten
De beste houtskool brandstof voor je kamado
Technieken
Alle accessoires per soort bereiding.
Gevogelte accessoires
Pizza & bakken
Rookhout
Spareribs
Spit & rotisserie
Sous vide & vacumeren
Vis & schaal- schelpdieren
Vlees
Wokken
Productbundels
Vlees & Vis assortiment
Delicatessen assortiment
Cadeaus
Leuk om te geven én om te krijgen!
Cadeaubonnen
Cadeaus rond de € 10
Cadeaus rond de € 25
Cadeaus rond de € 50
Cadeaus rond de € 100
Cadeaus rond de € 200
Alle cadeautips
Buitenkansjes & tweedekans
Buitenkansjes
Tweedekans informatie
Food
Food
Bekijk alle food producten
Vlees & Vis
Alle vlees & vis
Foodbox
Rundvlees
Varkensvlees
Lamsvlees
Gevogelte
BBQ vis
Vegetarisch
Sauzen & smaakmakers
Meer over ons vleesassortiment
Onze foodboxen
Sauzen & smaakmakers
Maak van jouw gerechten smaakexplosies.
Sauzen
Rubs
Kruiden & Specerijen
Speciale zouten
Productbundels
Rookhout
Hoe kies je de juiste BBQ rub?
Bier & Wijn
Bieren
Wijnen
Delicatessen
Olijfolie
Tafelzuren
Balsamico
Bruschetta & Dips
Truffel delicatessen
Deegwaren
Pizza & Pasta
Oosterse deegwaren
Pizza & bakken accessoires
Deegwaren recepten
Oosters
Oosterse accessoires
Oosterse deegwaren
Oosterse etenswaren
Oosterse sauzen
Recepten & tips
Recepten & tips
Bekijk alle recepten
Recepten
Per BBQ
Kamado recepten
OFYR recepten
Pellet grill recepten
Vlees
Gevogelte
Lam
Varken
Wild
Rund
Groenten
Groenten
Vegetarisch
Uit de zee
Schaal- & schelpdieren
Vis
Overig
Deegwaren
Spareribs
Slow cooking
Vlees & Vis assortiment
Keuzehulp
Keuzehulp
Vergelijking kamado merken
Welke maat kamado
Pellet grill accessoires
Kamado accessoires
10 BBQ boeken die je niet mag missen
Hoe kies je de juiste BBQ rub?
Tips voor een BBQ rub
Alle keuzehulpen
Keuzegidsen
Download de Ultieme Kamado Keuzegids
Download de Ultieme BBQ Keuzegids
Gebruik & onderhoud
Temperatuur regelen kamado
Kamado aansteken
Gietijzer onderhoud
Vilt vervangen van de kamado
Reverse Sear: BBQ techniek uitgelegd
Roken op de kamado: BBQ techniek uitgelegd
Alles over gebruik & onderhoud
Evenementen
BBQ Experience Festival
BBQ Experience Festival Roosendaal
BBQ Experience Festival Leuven 🇧🇪
BBQ Experience Festival Nunspeet
Evenementen
Bedrijfsuitjes 🆕
Popup restaurant
Livestreams
Masters of BBQ
Workshops
Workshops
Bekijk alle workshops
Basis workshops
Workshops Roosendaal
BBQ Experience Workshop
Big Green Eggperience
The Bastard Experience 🆕
Kamado Experience
Pellet Grill Experience 2.0
Bier & BBQ
Whisky & BBQ
Workshops Nunspeet
Proef & beleef de Veluwe 🆕
Bier & BBQ workshop
The Bastard Experience
OFYR Experience workshop
Kamado Experience
Big Green Eggperience
Workshops
Agenda op basis van datum
Alle workshops bekijken
Masterclasses
Masterclasses Roosendaal
Kerstmenu met wijn pairing 🎄
American Classics
Zomer Experience
Wild & winter
Azië
Italië
Streetfood 3.0
Vlees 4.0
Werken met het spit
Chef’s Choice menu
Schaal- & schelpdieren
Vis
Culinair – sterwaardig menu
Masterclasses Nunspeet
Kerstmenu met wijn pairing 🎄
Streetfood 3.0
American Classics
Masterclasses
Alle masterclasses bekijken
Agenda op basis van datum
Maatwerk / BBQ workshop bedrijven
Bekijk alle mogelijkheden
BBQ Experience Festival
BBQ Experience Festival
BBQ Experience Festival Roosendaal
BBQ Experience Festival Nunspeet
BBQ Experience Festival Leuven 🇧🇪
Bekijk account
Zoeken naar:
Zoeken
Bekijk alle resultaten voor:
Categorieën
Blogs & Tips
Workshops
Producten
Bekijk alle gevonden producten voor
Recepten
Bekijk alle gevonden recepten voor
Terug
Recept categorien
/
Vis
Alle recepten
Zoekresultaten
/** * Vertical base view orientation. */ ?>
Wis alle filters
Favorieten
Favoriete recepten
0
Geschikt voor BBQ
Kamado recepten
38
OFYR recepten
7
Pellet grill recepten
12
Pizza oven recepten
2
Menugang
Hoofdgerecht
26
Snack
4
Voorgerecht
9
Tijdsduur
1 tot 2 uur
17
2 - 4 uur
1
4 -8 uur
1
8 uur of meer
1
Minder dan 1 uur
19
Niveau
Gemiddeld
9
Makkelijk
27
Moeilijk
3
Standaard
Naam
Datum
Populariteit
Toon 39 resultaten
Filter
0
39 resultaten
Populariteit
Zalm op cederhout
Voorgerecht
Makkelijk
20 Minuten
21
Top 10 beste BBQ snacks voor zomer
13
Op cederhout gerookte zalmbonbons
snack
makkellijk
30 minuten
12
Gegrilde roodbaars
Hoofdgerecht
Makkelijk
30 Minuten
10
Lekkerbekje met verse remouladesaus
Hoofdgerecht
Makkelijk
30 minuten
9
Warm gerookte zalm met avocado dip
fingerfood
makkelijk
90 minuten
8
Gestoomde zalm van de BBQ
Hoofdgerecht
Makkelijk
10 minuten
7
Op cederhout gerookte zalm
hoofdgerecht
makkelijk
1 uur
7
Gelakte zalm met krokante spek
Hoofdgerecht
Makkelijk
+/- 45 minuten
7
Gewokte mosselen op Zeeuwse wijze
Hoofdgerecht
Makkelijk
15 minuten
6
Koud gerookte zalm met zoet zure groentjes
voorgerecht
gemiddeld
3 dagen
6
Koud gerookte zalm en pekelen
lunch, voorgerecht, snack
makkelijk
Langer dan 1 uur
5
Koud gerookte zalm
Lunch of borrel
Makkellijk
82 uur
5
Kibbeling BBQ 3.0 & uitleg verschillende rubs
snack
makkelijk
60 minuten
4
Warm gerookte regenboogforel
Hoofdgerecht
Gemiddeld
30 minuten
4
Zalm op cederhout met zoetzure komkommer
hoofdgerecht
makkelijk
30 minuten
4
Koud gerookte zalm met gepofte bieten
Voorgerecht
Makkelijk
Langer dan 1 uur
3
BXC visplank
Hoofdgerecht
Moeilijk
60 minuten
3
Gebakken Noordzeetong
Voorgerecht
Gemiddeld
60 minuten
3
Gerookte zalm
Hoofdgerecht
Gemiddeld
5 dagen
3
Brabants goud: asperges met zalm en port salut
hoofdgerecht
makkelijk
1 uur 30 minuten
3
Gegrilde dorade gevuld met groente
hoofdgerecht
makkelijk
25 minuten
3
Gegrilde zwaardvis met risotto uit de skillet
Hoofdgerecht
Moeilijk
+/- 1 uur
3
Krokant lekkerbekje met zoete aardappel frietjes
lunch of hoofdgerecht
gemiddeld
40 minuten
3
Zeebaars in zoutkorst
Hoofdgerecht
Gemiddeld
45 minuten
2
Schol met gegrilde groenten
hoofdgerecht
makkelijk
1 uur
2
Gemarineerde BBQ Tonijn
voorgerecht
makkelijk
30 minuten
2
Warm gerookte zalm
voorgerecht
makkelijk
60 minuten
2
Noord-Afrikaanse dorade met chermoula
hoofdgerecht
makkelijk
80 minuten
1
Bagel met Japanse zalmsalade
lunch
makkelijk
40 minuten
1
Met venkelsalade gevulde tarbot met Noilly Prat-saus
tussengerecht
gemiddeld
1
Tonijn Tataki 2.0
Hoofdgerecht
Moeilijk
60 minuten
1
Dorade in zoutkorst
hoofdgerecht
gemiddeld
1 uur
1
Kabeljauw met groenten uit de flat rack rotisserie
hoofdgerecht
makkelijk
Ongeveer 1 uur
1
Gebruik van een Himalaya zoutsteen op de BBQ
1
Op culinaire rondreis
1
Tuintje van Tonijn Tataki
voor of hoofdgerecht
gemiddeld
60 minuten
1
Kabeljauw op een rookplank met parelcouscous
lunch, hoofdgerecht
gemiddeld
1 uur
Ingelegde zalm met wodka en rode biet van de zoutsteen
hoofdgerecht
makkelijk
45 minuten
Stel je vraag aan ons