Alle recepten

39 resultaten
Populariteit
    Zalm-op-cederhout-recept-vis

    Zalm op cederhout

    • Voorgerecht
    • Makkelijk
    • 20 Minuten
    • 21
    Thomas-shotgun-shells-recept

    Top 10 beste BBQ snacks voor zomer

    • 13

    Op cederhout gerookte zalmbonbons

    • snack
    • makkellijk
    • 30 minuten
    • 12
    Roodbaars-filet-recept

    Gegrilde roodbaars

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 30 Minuten
    • 10
    Lekkerbek-met-ravigotte-recept

    Lekkerbekje met verse remouladesaus

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 30 minuten
    • 9

    Warm gerookte zalm met avocado dip

    • fingerfood
    • makkelijk
    • 90 minuten
    • 8

    Gestoomde zalm van de BBQ

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 10 minuten
    • 7

    Op cederhout gerookte zalm

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 1 uur
    • 7
    eindresultaat-recept-gelakte-zalm-met-gegrilde-witlof

    Gelakte zalm met krokante spek

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • +/- 45 minuten
    • 7
    Zeeuwsche-mosselen-recept-leonard

    Gewokte mosselen op Zeeuwse wijze

    • Hoofdgerecht
    • Makkelijk
    • 15 minuten
    • 6

    Koud gerookte zalm met zoet zure groentjes

    • voorgerecht
    • gemiddeld
    • 3 dagen
    • 6

    Koud gerookte zalm en pekelen

    • lunch, voorgerecht, snack
    • makkelijk
    • Langer dan 1 uur
    • 5

    Koud gerookte zalm

    • Lunch of borrel
    • Makkellijk
    • 82 uur
    • 5

    Kibbeling BBQ 3.0 & uitleg verschillende rubs

    • snack
    • makkelijk
    • 60 minuten
    • 4

    Warm gerookte regenboogforel

    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 30 minuten
    • 4

    Zalm op cederhout met zoetzure komkommer

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 4

    Koud gerookte zalm met gepofte bieten

    • Voorgerecht
    • Makkelijk
    • Langer dan 1 uur
    • 3
    BXF-gerechten-visplank

    BXC visplank

    • Hoofdgerecht
    • Moeilijk
    • 60 minuten
    • 3
    Zeetong-bbq

    Gebakken Noordzeetong

    • Voorgerecht
    • Gemiddeld
    • 60 minuten
    • 3
    Koud-gerookte-zalm-Filip

    Gerookte zalm

    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 5 dagen
    • 3

    Brabants goud: asperges met zalm en port salut

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 1 uur 30 minuten
    • 3
    Gegrilde dorade gevuld met groente vis recept bbq kamado big green egg eindresultaat

    Gegrilde dorade gevuld met groente

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 25 minuten
    • 3

    Gegrilde zwaardvis met risotto uit de skillet

    • Hoofdgerecht
    • Moeilijk
    • +/- 1 uur
    • 3
    Saus.Guru-Recept-Bbq-Kamado-Barbecue-Remoulade-Vis-Lekkerbek.jpg

    Krokant lekkerbekje met zoete aardappel frietjes

    • lunch of hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 40 minuten
    • 3
    Zeebaars in zoutkorst

    Zeebaars in zoutkorst

    • Hoofdgerecht
    • Gemiddeld
    • 45 minuten
    • 2

    Schol met gegrilde groenten

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 1 uur
    • 2

    Gemarineerde BBQ Tonijn

    • voorgerecht
    • makkelijk
    • 30 minuten
    • 2

    Warm gerookte zalm

    • voorgerecht
    • makkelijk
    • 60 minuten
    • 2

    Noord-Afrikaanse dorade met chermoula

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 80 minuten
    • 1

    Bagel met Japanse zalmsalade

    • lunch
    • makkelijk
    • 40 minuten
    • 1

    Met venkelsalade gevulde tarbot met Noilly Prat-saus

    • tussengerecht
    • gemiddeld
    • 1
    Eindresutlaat-tonijntataki

    Tonijn Tataki 2.0

    • Hoofdgerecht
    • Moeilijk
    • 60 minuten
    • 1

    Dorade in zoutkorst

    • hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 1 uur
    • 1

    Kabeljauw met groenten uit de flat rack rotisserie

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • Ongeveer 1 uur
    • 1
    napoleon-zoutsteen-met-houder

    Gebruik van een Himalaya zoutsteen op de BBQ

    • 1
    Culinaire-rondreis

    Op culinaire rondreis

    • 1

    Tuintje van Tonijn Tataki

    • voor of hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 60 minuten
    • 1

    Kabeljauw op een rookplank met parelcouscous

    • lunch, hoofdgerecht
    • gemiddeld
    • 1 uur

    Ingelegde zalm met wodka en rode biet van de zoutsteen

    • hoofdgerecht
    • makkelijk
    • 45 minuten

Stel je vraag aan ons